duminică, 6 septembrie 2009

let it be ....

Ce ar fi daca de maine , ai incerca sa fumezi o tigara ?
Ce ar fi daca maine ai incerca un lucru care pana acuma in ochii tai il priveai cu dispret ? Oare ti-ai schimba parerea despre acel lucru ? sau te gandesti ca in viata roata se intorce si vei da socoteala de tot ceea ce faci , asa ca iti traiesti ziua de azi gandindute la ce vei pati maine. Sunt multe lucruri in viata care te pot lasa cu un gust amar , dar daca nu ai gustat de unde stii cum e ?

5 comentarii:

sunt ceea ce gandesc spunea...

de ce ar trebui sa incerc sa fumez o tigara?sau sa fac alte lucru care majoritatea le fac?...si pe care nu le-am facut...intr-o lume unde se incearca ca fiecare sa fie cat mai diferit,de ce mai incerca sa faci lucru pe care putin aleg sa le faca...de ce nai incerca sa fi fericit fara sa fumezi sau sa faci alte lucru pe care la face "turma"...de ce nai incerca sa nu urasti?...de nai incerca sa iubesti pe cineva care nu este iubit si are nevoie de iubire??? de ce sa incercam lucrurile care le inceraca toti?daca vrei sa fi diferit,original, fa ce nu face turma...inchei cu,cuvintele "doar cadavrele se lasa duse de val,cei vi inoata impotriva curentului"

Anonim spunea...

Nu trebuie sa gusti ca sa stii cum este avand in vedere consecintele prea bine stiute.Right De ce ar trebui sa fumezi o tigara cand poti fi fericit si fara sentimentu lasat atunci cand tragi un fum,doua..poate si un pachet intreg.Pana la urma nu mai esti ala original si diferit.Esti "ala" cu Plamanu distrus.si mai devreme sau mai tarziu in groapa dus.
By the way,great work.Keep Rockin`!:)

Punkaru lu peste " spunea...

@sunt ceea ce gandeesti ... fumatu era un exemplu ,am dat un exemplu pe care nu-l face majoritatea populatiei , ca e un exemplu bun sau rau chiar nu conteaza .. e doar o provocare si ai dreptate in ceea ce ai zis , de ce nai incerca sa nu urasti?.. ai dreptate o provocare .un exemplu bun :) bafta

Prometeu spunea...

hmm.
macar fumeaza un trabuc cu gust de cirese..sa simti un gust bun,ceva..
nu stiu cum e sa fumezi asa ceva..stiu doar ca in jurul meu cand se fumeaza asa ceva miroase bine.
eu sunt pentru cauza"Nu fuma":))

Anonim spunea...

fumatul nu e special
ce-ar fi daca maine ai sari din avion?